Zambia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Zambia

Zambiában eladó ingatlan

Zambia Dél-Afrikában található. A Kongói Demokratikus Köztársaság északkeleti részén, Tanzánia észak-keleti részén, keleti részén Malawi, délen Mozambik, Zimbabwe, Botswana és Namíbia, valamint nyugatra Angola, Zambia nem fér hozzá a tenger. A főváros Lusaka.

Ha érdekel a Zambiában eladásra szánt ingatlanokba történő befektetés, ez egy pozitív pillanat. A zambiai ingatlanpiac az ország politikai stabilitásának köszönhetően pozitív és növekvő tendenciát mutat.

Ennek a helyzetnek a támogatása is befolyásolja az ország földrajzi helyzetét.

A főváros, Lusaka egy növekvő kereskedelmi központ, az egyik legjobb hely, ahol megvásárolható ingatlanokat vásárolhatunk Zambiában, igen széles választékkal és különféle tulajdonságokkal.

A főváros után a Zambiában eladásra szánt ingatlanokba történő befektetés iránt érdeklődők meglátogathatják Kitwét, a Zambia harmadik legnagyobb városát, amely gazdagságát a réz bányászati ​​tevékenységének köszönheti.

Ne becsülje alá az eladásra kínált ingatlanok ajánlatát, amely Ndola városában található Zambia fontos vasúti és közúti kereszteződésénél.

A Livingstone egy kisváros, ahol Zambiában több modern ingatlan található a Harry Mwanga Nkumbula nemzetközi repülőtér közelében.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 34091

Eladás Mezőgazdasági terület, Zambia, Lusaka, Lusaka, chilanga

17,133,525.77HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

28000 m²
2,8 hektár szárazföldi földterület a chilukui területen a Makulu Kutatóközpont közelében, szemben a Lafarge Cement gyárral. Ár usd60,000 neg.
Cod. 17908

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Zambia, Lusaka, Lusaka, Plot 2400, Phase 2, Ndeke Village, Lusaka

85,667,628.87HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

600 m²
Ikerház (2 lakásos) lakóingatlan
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB